Un bărbat, bănuit de repetate furturi din societăți comerciale, reținut de polițiștii orădeni Reviewed by CD on . Luni, 6 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiulu Luni, 6 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Un bărbat, bănuit de repetate furturi din societăți comerciale, reținut de polițiștii orădeni

Un bărbat, bănuit de repetate furturi din societăți comerciale, reținut de polițiștii orădeni

Un bărbat, bănuit de repetate furturi din societăți comerciale, reținut de polițiștii orădeni

Luni, 6 martie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, bănuit de comiterea, în formă continuată, a patru infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii orădeni îl bănuiesc pe bărbatul de 26 de ani că, în perioada 21 decembrie 2022 – 30 ianuarie a.c., ar fi pătruns prin efracție în patru societăți comerciale din municipiul Oradea și ar fi sustras diverse bunuri, cauzând un prejudiciu total estimat la 6.630 de lei.

Astfel, acesta este bănuit că, la 21 decembrie 2022, în jurul orei 03.37, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei societăți comerciale din municipiul Oradea și ar fi sustras 30 de lei dintr-o casă de marcat și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu estimat la 1.830 de lei.

De asemenea, bărbatul de 26 de ani este bănuit că, tot la 21 decembrie 2022, în jurul orei 05.20, ar fi pătruns prin efracție în incinta unei alte societăți comerciale din Oradea și ar fi sustras 40 de lei dintr-o casă de marcat, cauzând un prejudiciu total estimat la 400 de lei.

Același bărbat este bănuit de polițiști că, la 18 ianuarie a.c., în jurul orei 02.30, ar fi pătruns, tot prin efracție, în incinta unei alte societăți comerciale din Oradea și ar fi sustras două laptopuri, accesorii PC și un telefon mobil, cauzând un prejudiciu estimat la 2.900 de lei.

Totodată, polițiștii îl bănuiesc pe acesta că, la 30 ianuarie a.c., în jurul orei 23.35, ar fi sustras, prin efracție, din punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Oradea, 20 de pachete de țigări, de diferite mărci, cauzând un prejudiciu total estimat la 1.500 de lei.

Marți, 7 martie a.c., polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea l-au prezentat pe bărbatul de 26 de ani la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a bărbatului de 26 de ani și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus