Furturi de biciclete comise în Otomani și Sălacea Reviewed by CD on . Luni, 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sălacea au fost sesizați de un bărbat de 48 de ani, din localitatea bihoreană Otomani, că în Luni, 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sălacea au fost sesizați de un bărbat de 48 de ani, din localitatea bihoreană Otomani, că în Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Furturi de biciclete comise în Otomani și Sălacea

Furturi de biciclete comise în Otomani și Sălacea

Furturi de biciclete comise în Otomani și Sălacea

Luni, 27 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sălacea au fost sesizați de un bărbat de 48 de ani, din localitatea bihoreană Otomani, că în noaptea de 23 spre 24 noiembrie a.c., persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinței sale o bicicletă marca Mountain Bike în valoare de 200 lei. Tot luni, 27 noiembrie a.c., polițiștii din Sălacea au fost sesizați de o localnică de 67 de ani că în noaptea de 23 spre 24 noiembrie a.c., persoane necunoscute i-au sustras din curtea locuinței o bicicletă în valoare de 100 lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii Postului de Poliție Sălacea au identificat cu operativitate persoanele bănuite de comiterea faptelor ca fiind doi tineri de 20 și 21 de ani, ambii din localitatea bihoreană Tarcea.

Polițiștii au recuperat de la cei doi tineri ambele biciclete sustrase și le-au restituit proprietarilor.

Polițiștii Postului de Poliție Sălacea continuă cercetările în cauză pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celor doi bihoreni.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus