FestiFall Oradea revine Reviewed by CD on . Orădenii se pregătesc pentru cea mai frumoasă sărbătoare a orașului. În perioada 14-16 octombrie 2022, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regi Orădenii se pregătesc pentru cea mai frumoasă sărbătoare a orașului. În perioada 14-16 octombrie 2022, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»FestiFall Oradea revine

FestiFall Oradea revine

FestiFall Oradea revine

Orădenii se pregătesc pentru cea mai frumoasă sărbătoare a orașului. În perioada 14-16 octombrie 2022, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Oradea, organizează o nouă ediție FestiFall Oradea!

Festivalul se va desfăşura în Piața Unirii, pietonala Vasile Alecsandri și Piața Ferdinand, trei dintre cele mai reprezentative spații urbane din Oradea. Timp de trei zile, aceste locații vor fi animate de artiști stradali, decoruri speciale, mâncăruri pentru toate gusturile și, bineînțeles, mult așteptatele concerte în aer liber.

Pregătirile pentru festival sunt în toi iar înscrierile pentru comercianți au început pe site-ul www.oradeafestifall.ro. Sunt invitați să participe producătorii de bucate tradiționale și din bucătăria internațională, specialități culinare, dulciuri, cozonaci secuiești, cafea, dar și atracții pentru cei mici și mari.  Înscrierile se fac online, până în data de 5 octombrie 2022.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus