Expoziție internațională de artă fotografică în Oradea Reviewed by CD on . Noua expoziție de artă fotografică organizată de Asociația Internațională "Euro Foto Art", în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din J Noua expoziție de artă fotografică organizată de Asociația Internațională "Euro Foto Art", în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din J Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție internațională de artă fotografică în Oradea

Expoziție internațională de artă fotografică în Oradea

Expoziție internațională de artă fotografică în Oradea

Noua expoziție de artă fotografică organizată de Asociația Internațională „Euro Foto Art”, în parteneriat cu Fundația de Protejare a Monumentelor Istorice din Județul Bihor, este o colecţie de o valoare artistică deosebită.

Pe simezele Turnului Primăriei Oradea au fost instalate 33 de fotografii de mari dimensiuni, selecționate din creațiile unor reputați artiști fotografi din România, care au fost acceptate și premiate în cadrul Salonului Internațional „Eurofotoart”, organizat de cunoscuta Asociație Internațională „Euro Foto Art” din Oradea.

Fotografiile au fost realizate de reputați artiști fotografi din România: Rucsandra Călin EFIAP (Craiova), László Dezső EFIAPs (Gheorgheni), József Essig (Cluj Napoca), Alexandra Fira (Craiova), Cătălin Fudulu AFIAP (București), Andrei Grosoiu (București), Ioan-Ovidiu Lazăr (Bistrița), Moldován Mihály EFIAPs (Săcele), Ionel Onofraș (Iași), Ovi D. Pop EFIAPb (Oradea) și Valentina Stan EFIAPg (Oradea).

Publicul vizitator va putea descoperi printre creațiile expuse mai multe genuri ale artei fotografice: portrete, peisaje, socio-fotografii, eseuri fotografice, realizate în diferite orașe ale Europei, precum și tradiții populare românești și maghiare imortalizate în diferite zone etnografice reprezentative ale României.

Expoziția va rămâne la dispoziția publicului vizitator până la data de 28 iunie 2018, fiind deschisă de marți până duminică, între orele 10:00 – 19:00.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus