Ediţia 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc Reviewed by CD on . Visit Oradea anunță că datorită situației pandemice și a evoluției numărului de cazuri noi de coronavirus, ediția 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc. Orad Visit Oradea anunță că datorită situației pandemice și a evoluției numărului de cazuri noi de coronavirus, ediția 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc. Orad Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ediţia 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc

Ediţia 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc

Ediţia 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc

Visit Oradea anunță că datorită situației pandemice și a evoluției numărului de cazuri noi de coronavirus, ediția 2021 Oradea Festifall nu va mai avea loc.

Oradea Festifall este unul din cele mai cunoscute evenimente orădene, cu un număr foarte mare de vizitatori, comercianți, artiști, atracții și activități. Restricțiile în vigoare nu permit însă organizarea unei ediții cu același impact cultural și social cu care ne-am obișnuit, în condiții de siguranță. Anularea evenimentului este astfel necesară și inevitabilă, datorită creșterii accelerate a numărului de noi cazuri de coronavirus din ultimele zile. La fel ca și până acum, prioritatea noastră nr. 1 rămâne siguranța oamenilor. 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus