Doi cetățeni indieni, opriți la frontiera cu Ungaria Reviewed by CD on . Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş au depistat doi cetăţeni din India care au încercat treacă ilegal frontiera spre Ungaria, Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş au depistat doi cetăţeni din India care au încercat treacă ilegal frontiera spre Ungaria, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Doi cetățeni indieni, opriți la frontiera cu Ungaria

Doi cetățeni indieni, opriți la frontiera cu Ungaria

Doi cetățeni indieni, opriți la frontiera cu Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorul Poliţiei de Frontieră Borş au depistat doi cetăţeni din India care au încercat treacă ilegal frontiera spre Ungaria, pe jos, pe câmp.
La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Borş au depistat două persoane, un bărbat şi o femeie, care se deplasau pe jos, pe câmp, spre graniţa cu Ungaria.
Persoanele în cauză au fost reţinute la aproximativ 100 de metri interior faţă de linia de frontieră şi au fost duse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş pentru cercetări.
Astfel, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetăţeni din India, în vârstă de 30, respectiv 24 de ani, ambii posesori de documente temporare pentru solicitanţii de azil.
Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-un stat din Spaţiul Schengen şi că au recurs la această metodă pentru că nu dețineau o viză valabilă.
Polițiștii de frontieră le-au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus