Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu focul, pentru a stinge un incendiu produs în localitatea Crâncești Reviewed by CD on . Joi, 04 ianuarie a.c., în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 18.50, prin care se sesiza producerea unui incendiu la o gospodărie în loc Joi, 04 ianuarie a.c., în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 18.50, prin care se sesiza producerea unui incendiu la o gospodărie în loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu focul, pentru a stinge un incendiu produs în localitatea Crâncești

Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu focul, pentru a stinge un incendiu produs în localitatea Crâncești

Pompierii s-au luptat mai bine de două ore cu focul, pentru a stinge un incendiu produs în localitatea Crâncești

Joi, 04 ianuarie a.c., în urma unui apel primit prin Sistemul Unic 112, în jurul orei 18.50, prin care se sesiza producerea unui incendiu la o gospodărie în localitatea Crâncești, comuna Dobrești, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” a mobilizat la locul indicat de apelant, trei echipaje de pompieri militari, dintre care două de stingere și unul de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Beiuș.

În momentul sosirii echipajelor de stingere, flăcările se manifestau violent la nivelul întregului acoperiș al unei construcţii auxiliare din cadrul gospodăriei, existând riscul extinderii acestora la casă.

Timp de aproximativ 2 ore și 15 minute, un efectiv de 12 pompieri militari a acționat cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea incendiului, protecția locuinței și pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului.

Cauza probabilă a incendiului a constituit-o utilizarea focului deschis în spații închise, în interiorul construcției anexe fiind improvizată o afumătoare.

Pagubele înregistrate ca urmare a producerii evenimentului au constat în acoperișul anexei, o afumătoare, o betonieră, un motocultor și aproximativ un metru cub lemne de foc.

Pompierii militari au reușit să împiedice propagarea flăcărilor la locuință, care avea un perete comun cu construcția afectată de flăcări, salvând astfel bunuri de o valoare semnificativă.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus