Patru posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor Reviewed by CD on . Persoanele interesate să se alăture efectivului de pompieri militari al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, pot să depună c Persoanele interesate să se alăture efectivului de pompieri militari al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, pot să depună c Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Patru posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor

Patru posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor

Patru posturi vacante în cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” Bihor

Persoanele interesate să se alăture efectivului de pompieri militari al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, pot să depună cererile de înscriere la concursurile organizate pentru ocuparea a patru posturi vacante.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor scoate la concurs prin încadrare directă, următoarele posturi: ofiţer specialist II la Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, ofiţer I la compartimentul Control şi Activităţi Preventive din cadrul Inspecţiei de Prevenire, subofițer casier principal la Compartimentul Financiar și subofiţer tehnic principal la Serviciul Resurse Umane.

Înscrierile pentru concurs se vor face la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor, situat în municipiul Oradea, strada Avram Iancu, nr. 9, în perioada 03.01.2018 – 10.01.2018, în fiecare zi lucrătoare, între orele 09.00 – 15.00, iar depunerea dosarelor de recrutare se va face până la data de 26.01.2018.

Informații complete privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție și criterii de departajare, precum și tematica și bibliografia necesare susținerii concursului pentru post pot fi obținute de pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al judeţului Bihor (www.isubh.ro) sau de la structura de Resurse Umane a unităţii, la telefon 0259/411212, int. 27013, 27135 sau 27 136, fiind totodată afişate la avizierul de la sediul inspectoratului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus