Dalele deteriorate din Piața Unirii din Oradea vor fi înlocuite Reviewed by CD on . La solicitarea Primăriei Oradea, firma SC Constructorul Drumuri Orășenești SA va înlocui pe cheltuială proprie dalele deteriorate din Piața Unirii, în baza gara La solicitarea Primăriei Oradea, firma SC Constructorul Drumuri Orășenești SA va înlocui pe cheltuială proprie dalele deteriorate din Piața Unirii, în baza gara Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Dalele deteriorate din Piața Unirii din Oradea vor fi înlocuite

Dalele deteriorate din Piața Unirii din Oradea vor fi înlocuite

Dalele deteriorate din Piața Unirii din Oradea vor fi înlocuite

La solicitarea Primăriei Oradea, firma SC Constructorul Drumuri Orășenești SA va înlocui pe cheltuială proprie dalele deteriorate din Piața Unirii, în baza garanției aferente contractului de lucrări, garanție care este de 10 ani.

Vor fi înlocuite dalele deteriorate din piatră trani, cele de culoare deschisă din spațiul central al Pieței Unirii, unde se află cele patru fântâni arteziene. „Lucrările de înlocuire a acestora vor începe undeva la finalul acestei săptămâni, începutul săptămânii următoare”, a declarat Marius Moș – directorul Direcției Management proiecte cu Finanțare Internațională din cadrul Primăriei Oradea.

Lucrările de înlocuire a dalelor deteriorate se vor face pe porțiuni, tocmai pentru a nu îngreuna circulația în Piața Unirii și se vor încheia până la mijlocul lunii iulie.

Lucrările de reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Unirii au fost recepționate în data de 28 octombrie 2016, acestea fiind realizate în baza unui proiect pe fonduri europene, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus