Creșele orădene, mai bogate cu 15 mini biblioteci Reviewed by CD on . Copiii din cele 15 creșe orădene se vor bucura, începând din această lună, de magia oferită de cărți specifice vârstei, în mini bibliotecile amenajate în fiecar Copiii din cele 15 creșe orădene se vor bucura, începând din această lună, de magia oferită de cărți specifice vârstei, în mini bibliotecile amenajate în fiecar Rating: 0
Ești aici: Acasă » Educație»Creșele orădene, mai bogate cu 15 mini biblioteci

Creșele orădene, mai bogate cu 15 mini biblioteci

Creșele orădene, mai bogate cu 15 mini biblioteci

Copiii din cele 15 creșe orădene se vor bucura, începând din această lună, de magia oferită de cărți specifice vârstei, în mini bibliotecile amenajate în fiecare unitate.

De „Ziua Internațională a Cititului Împreună”, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO), în colaborare cu Biblioteca Județeană Oradea „Gheorghe Șincai” au oferit, prin Fundaţia Culturală de pe lângă Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”, pachete de cărți, specifice vârstei 0-3 ani, unităţii de învăţământ Creşa Oradea, astfel atingând scopul proiectului „Să descoperim tainele lecturii”.

Cititul împreună este o experiență magică pentru copii, o modalitate ușoară și accesibilă de a explora universul din jurul nostru. Cititul, împărtășirea poveștilor, discuțiile despre animațiile din cărți, cântatul și, în general, familiarizarea cu universul cărților ajută dezvoltarea timpurie a copilului prin stimularea limbajului, a creativității, a imaginației, învață conexiuni de tip cauză-efect.

Lucrul cu cartea este o sursă bogată de inspiraţie, ce insuflă dragostea pentru literatură și îi încurajează pe copii să fie curioşi, să pună întrebări.

„Mulţumim d-nei Alina Silaghi, directorul ADLO pentru sponsorizarea oferită, d-nei manager prof. Ancuţa Şchiop de la Biblioteca Județeană Oradea „Gheorghe Șincai” şi d-nei Viviana Pop, preşedintele Fundaţiei Culturale de pe lângă Biblioteca Judeţeană „Gheorghe Şincai”, pentru sprijinul acordat în derularea proiectului.”, a transmis DAS Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus