”Condamnarea lui Voiculescu, trebuie să fie începutul combaterii cu rezultate continue ale corupției” crede Octavian – Constantin Oana! Reviewed by CD on . Octavian –Constantin Oana, șeful filialei PNȚCD Diaspora și membru CDU –Germania, a comentat pentru Transilvania-tv.ro, cum se vede condamnarea lui Dan Voicules Octavian –Constantin Oana, șeful filialei PNȚCD Diaspora și membru CDU –Germania, a comentat pentru Transilvania-tv.ro, cum se vede condamnarea lui Dan Voicules Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»”Condamnarea lui Voiculescu, trebuie să fie începutul combaterii cu rezultate continue ale corupției” crede Octavian – Constantin Oana!

”Condamnarea lui Voiculescu, trebuie să fie începutul combaterii cu rezultate continue ale corupției” crede Octavian – Constantin Oana!

”Condamnarea lui Voiculescu, trebuie să fie începutul combaterii cu rezultate continue ale corupției” crede Octavian – Constantin Oana!

Octavian –Constantin Oana, șeful filialei PNȚCD Diaspora și membru CDU –Germania, a comentat pentru Transilvania-tv.ro, cum se vede condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare cu executare, de la nemți dar și ce părere are despre candidatura Monicăi Macovei la prezidențiale. ”Germania vede foarte pozitiv mersul justiției, dar se consideră că Voiculescu este numai vârful aisbergului în condițiile în care, România, este recunoscută ca cea mai coruptă țară europeană. Se consideră că această condamnare a lui Voiculescu, trebuie să fie începutul combaterii cu rezultate continue a corupției (…)” a precizat Oana.
Liderul filialei țărăniste Diaspora, Constantin Oana mai spune că, Iohannis are sprijin de la etnicii germani din România și organizațiile lor din Germania, dar totuși, Monica Macovei este extrem de pozitiv privită și încurajată. ”Legile confiscării prin extensie de la nivel european – Monica Macovei – pot foarte bine în România să-și arate efectul psihologic pentru corupția din anumite state membre UE!” Întrebat dacă se vede din Germania, că în România funcționează în sfârșit justiția, Oana a menționat ”Corect!” Acesta arătând că ”Dar se cere monitorizarea în continuare, întrucât este bine știut că apar așa-zise succese răsunătoare ale justiției după care, corupția pe toate nivelele și cu participarea subterană a tuturor eșaloanelor politice și administrative, se așează din nou în marș forțat…!!!” a punctat politicianul.
Invitat să comenteze cum vede candidatura Monicăi Macovei la prezidențiale, Oana a precizat că personal, o vede extrem de pozitivă. ”Chiar dacă nu ar câștiga, e totuși, un semnal pozitiv, și e bine văzută și în Germania datorită munci ei de la EU”.
Deși este ”țărănist” dar și creștin – democrat al nemților (CDU), Octavian – Constantin Oana, nu-l vede bine pe colegul său de partid din România, Aurelian Pavelescu (PNȚCD), întrucât acesta din urmă, critică candidatura Monicăi Macovei la prezidențiale. ”E dreptul lui! Oamenii mai au și simpatii/antipatii. Eu i-am transmis punctul meu de vedere. Eu am încredere în Monica Macovei, privesc ca un neamț. Mă interesează realizările profesionale și nu viața particulară, iar atunci când pachetul cu + și – corespunde, atunci e un lucru bun”. Oana mai crede că, candidatura Monicăi Macovei, va revitaliza pozitiv scena politică românească. ”Nu trebuie neglijat sectorul votanților protestatari din interiorul partidelor și a celor care până acum nu au votat, dar acum au o alternativă, adică acel altceva de care societatea românească are nevoie, și când vine și recunoaștere EU și TUV politic german (…) atunci cum sune neamțul ”Ist în Ordnung”/Este în Ordine!” a conchis politcianul.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus