Băile Boghiș din Sălaj, au fost oficial redeschise! (Galerie FOTO) Reviewed by CD on . Lidera Mișcării Populare și fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea, (coproprietara Băilor Boghiș alături de femeia de afaceri Lia Stan Lidera Mișcării Populare și fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea, (coproprietara Băilor Boghiș alături de femeia de afaceri Lia Stan Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Băile Boghiș din Sălaj, au fost oficial redeschise! (Galerie FOTO)

Băile Boghiș din Sălaj, au fost oficial redeschise! (Galerie FOTO)

Lidera Mișcării Populare și fost Ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului Elena Udrea, (coproprietara Băilor Boghiș alături de femeia de afaceri Lia Stanca), a oferit câteva amănunte într-un scurt interviu pentru Transilvania-tv.ro în legătură cu redeschiderea stațiunii.
Transilvania-tv.ro: Doamna Udrea, sunteți coproprietara Băilor Boghiș din județul Sălaj, alături de femeia de afaceri Lia Stanca. Anul trecut ați achiziționat 50% din acțiuni. Ați fost ministrul Dezvoltării Regionale și Turismului. Mai sunteți pasionată de turismul românesc, în ce proiect sunteți implicată?
Elena Udrea: Ca ministru am încurajat și susținut investițiile în turism și am încercat să conving investitorii că este un domeniu cu mare potențial economic. Am rămas pasionată de turismul românesc și cred că este o dovadă de patriotism, de dragoste față de țară mea, să mă implic într-un proiect care pune în valoare resurse naturale pe care România le are, așa cum este cel de la Băile Boghiș din Sălaj.
Transilvania-tv.ro: Așadar, îi încurajați pe cetățeni să vină în număr cât mai mare la stațiunea Băile Boghiș, nu doar în afara țării?!
Elena Udrea: Vreau ca cei care doresc să se bucure de ape termale cu proprietăți terapeutice deosebite, să o poată face aici și nu doar în afara țării. De aceea investiția prin care am reabilitat Băile Boghiș, este mare și la standarde la care sunt stațiunile similare din țări cu tradiție în turismul balnear.
Transilvania-tv.ro: Proiectul de la complexul Băile Boghiș, este în totalitate realizat, sau urmează să amenajați și altceva?
Elena Udrea: Am inaugurat prima etapă, ștrandul cu patru bazine de exterior, unul pentru copii și extinderea și modernizarea locurilor de cazare în căsuțe de trei și patru stele. Urmează reabilitarea bazinului de interior și amenajarea bazei de tratament, apoi construcția a două hoteluri de patru stele pe structurile deja existente a două blocuri începute de Ceaușescu și rămase abandonate. Vom face și un camping pentru cei care vor să vină cu corturi sau cu rulote.
Transilvania-tv.ro: Pentru cei care încă n-au ajuns pe meleaguri sălăjene, mai cu seamă în zona stațiunii, puteți descrie locul? Ce afecțiuni pot fi tratate?
Elena Udrea: Locul este minunat și prin faptul că este foarte verde, așezat într-o pădure pe malul Barcăului. În plus, avem două terase noi, unde se pot servi tot felul de mâncăruri ori se poate sta la un suc ori o bere rece. Așa că, turiștii care vin sunt de toate vârstele, fie pentru tratamente balneare ale durerilor de articulații, afecțiuni ale aparatului digestiv, ale pielii, ale aparatului genital la femei, fie tineri care vin să se distreze la soare și pentru baie în apă termală.
Transilvania-tv.ro: Ați reușit să stați de vorbă cu oamenii prezenți la redeschiderea stațiunii?
Elena Udrea: Joi seara am stat de vorbă cu turiștii și toți mi-au spus cât sunt de încântați de cum arată acum Băile Boghiș, ceea ce m-a bucurat nespus.
Transilvania-tv.ro: Pentru pensionarii care vor veni la tratament, aveți în vedere anumite facilități financiare? Dar pentru cei mici?
Elena Udrea: Am decis ca pentru pensionarii care vin la tratament, să reducem la jumătate prețul biletului de intrare, iar copiii de până la 12 ani, să aibă intrare liberă, de luni până joi.
Transilvania-tv.ro: Având în vedere că este un complex mare, cam câți angajați aveți?
Elena Udrea: Avem aproape 80 de angajați doar în acest moment, ceea ce ajută comunitatea, pe lângă dezvoltarea pe care o simte ca urmare a miilor de turiști care vin săptămânal. Este un lucru extraordinar care se întâmplă pentru toți oamenii din zonă și eu sunt fericită că am putut să fac ceva pentru ei.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus