Coliziune frontală pe contrasens în Săbolciu Reviewed by CD on . Sâmbătă, 4 iulie a.c., în jurul orei 19.20, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Săbolciu, un tânăr de 22 de ani, din comuna Vadu Crișului, judeţul Bihor, î Sâmbătă, 4 iulie a.c., în jurul orei 19.20, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Săbolciu, un tânăr de 22 de ani, din comuna Vadu Crișului, judeţul Bihor, î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Coliziune frontală pe contrasens în Săbolciu

Coliziune frontală pe contrasens în Săbolciu

Coliziune frontală pe contrasens în Săbolciu

Sâmbătă, 4 iulie a.c., în jurul orei 19.20, pe D.N. 1, în afara localității bihorene Săbolciu, un tânăr de 22 de ani, din comuna Vadu Crișului, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Oradea – Aleșd, s-a angajat într-o depășire neregulamentară, în zona de acțiune a indicatorului rutier cu semnificaţia „Depășirea interzisă”, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus din sens opus de un tânăr de 23 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, un tânăr de 17 ani, din Aleşd, judeţul Bihor, pasager în primul autoturism, a suferit leziuni uşoare, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Bihor / Biroul Drumuri Naţionale şi Europene continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus