Când ipocrizia devine politică de stat Reviewed by CD on . EDITORIAL - Raimond PETRUŢ Mă doare-n fund de explicațiile voastre, stimate autorități, referitoare la aparatura pe care ați cumpărat-o cu bani mulți și habar n EDITORIAL - Raimond PETRUŢ Mă doare-n fund de explicațiile voastre, stimate autorități, referitoare la aparatura pe care ați cumpărat-o cu bani mulți și habar n Rating: 0
Ești aici: Acasă » Editorial»Când ipocrizia devine politică de stat

Când ipocrizia devine politică de stat

Raimond PETRUT

EDITORIAL – Raimond PETRUŢ

Mă doare-n fund de explicațiile voastre, stimate autorități, referitoare la aparatura pe care ați cumpărat-o cu bani mulți și habar nu aveți să o folosiți! Au murit oameni, mîncătorilor de rahat!!! Când, dracu să vă ducă, vă veți trezi?!

Moții au venit la București, măi, dobitocilor, ipocriților, tâmpiților lipiți de scaune! Au venit să aducă un prinos de recunoștință celor ce au murit din cauza voastră, nemernicilor! L-au păzit pe Adrian Iovan ca să nu îl mânânce fiarele pădurii. Voi, efemeri conducători ai țării pe care o măcelăriți zi de zi, ce aia mamii voastre ați făcut?! Voi vă ascundeți în spatele unor declarații bâlbâite, în spatele burților umplute până la refuz de rahat. De fapt, asta și mîncați, găunoșilor! Vorba lui Păunescu: ,,Cristosul mamii voastre de nemernici!”

Burlui, mare șef la IGSU spunea că ,,la munte nu-i ca la câmpie”. Chiar nu ți-e rușine? După ce că nu ai făcut nimic, mai ai și curajul infect să spui că salvarea acestor oameni nu a depins de tine?!

Mai declara Stroe, fostul șef de la Interne, că nu are de ce să își dea demisia. Normal, la cât găinaț e în mintea lui, nu e de mirare. În cele din urmă, și-a dat demisia. Nu de onoare, ci pentru că l-a forțat Ponta. Să fie clar!

Mă, isteților, ne-am săturat de voi, de impertinența voastră! Lăsați oamenii care să pricep să facă treaba, idioților! Stimabile premier, numește acolo unde trebuie oameni care știu să își facă meseria, ca să nu vă întrebe toată lumea : ,,Ponta, guvernăm și noi ceva?”

Nu insist asupra greșelilor enorme (mult mediatizate pe posturile de televiziune) pe care le-au făcut autoritățile pentru că, în opinia mea, important este că au murit doi oameni din cauza incompetenței celor care, sorbind dintr-o cafea, într-un birou călduț, au găsit de cuviință să ignore o tragedie. De halal să le fie!

Moții și-au spus unii altora: ,,No, trebe să-i găsim!” Voi ce v-ați spus, babuinilor? Probabil: ,,Lasă, mă, că rezolvă pulimea treaba!” Da, jigodiilor, pulimea a rezolvat treaba! De aceea ar trebui să vă rușinați: pulimea măcar are suflet, voi nu aveți nimic! Hoților!

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus