Bursa locurilor de muncă și Ziua Antreprenoriatului la arena Antonio Alexe din Oradea Reviewed by CD on . Primăria Municipiului Oradea, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) organizează Bursa locurilor de muncă și Ziu Primăria Municipiului Oradea, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) organizează Bursa locurilor de muncă și Ziu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Bursa locurilor de muncă și Ziua Antreprenoriatului la arena Antonio Alexe din Oradea

Bursa locurilor de muncă și Ziua Antreprenoriatului la arena Antonio Alexe din Oradea

Bursa locurilor de muncă și Ziua Antreprenoriatului la arena Antonio Alexe din Oradea
Primăria Municipiului Oradea, în parteneriat cu Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Bihor (A.J.O.F.M.) organizează Bursa locurilor de muncă și Ziua Antreprenoriatului, în data de 27 octombrie, în intervalul orar 09:00 – 16:00, la arena Antonio Alexe.

Evenimentul se organizează în cadrul proiectului „Improve employment in Bihor County, Oradea and Hajduboszormeny through the development of the local potential infrastructures” – „Îmbunătățirea ocupării forței de muncă în judetul Bihor, Oradea și în Hajduboszormeny prin dezvoltarea infrastructurilor cu potențial local”, cu cod eMS ROHU-421, finanțat în cadrul Programului Interreg V-A România-Ungaria, în cadrul inițiativelor locale de ocupare a forței de muncă.

Cele două inițiative au un impact semnificativ și benefic asupra participanților, văzut prin prisma creșterii șanselor de angajare, îmbunătățirii competențelor și cunoștințelor, motivării individuale, precum și stimulării economiei locale, sau promovării antreprenoriatului.

În cadrul bursei locurilor de muncă, începând cu ora 12:00, în incinta arenei va avea loc un atelier de antreprenoriat (Ziua Antreprenoriatului) dedicat angajatorilor orădeni. În acest sens, antreprenorii care doresc să participe la eveniment sunt rugați să completeze tabelul anexat şi să-l transmită pe adresa de e-mail: adrian.lupas.bh@anofm.gov.ro până în data de 18.10.2023, ora 16. Informaţii suplimentare pot fi obținute la următoarele numere de telefon: 0749.090.619 – Adrian LUPAȘ, AJOFM Bihor sau 0740.662.168 – Răzvan Bucurean, AJOFM Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus