Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului Reviewed by CD on . Marți, 20 august a.c., la ora 20.52, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic o femeie de 47 de ani Marți, 20 august a.c., la ora 20.52, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic o femeie de 47 de ani Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Bihoreni cercetați penal pentru conducere sub influența alcoolului

Marți, 20 august a.c., la ora 20.52, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic o femeie de 47 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 1,12 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot marți, 20 august a.c., în jurul orei 07.07, pe strada Bisericii din localitatea bihoreană Ştei, polițiștii din Ştei au depistat în trafic un bărbat de 48 de ani, din comuna Cărpinet, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, având o concentrație alcoolică de 0,69 mg/l alcol pur în aerul expirat.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în ambele cazuri a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus