Bicicletă sustrasă, recuperată cu operativitate de poliţiştii din Salonta Reviewed by CD on . Sâmbătă, 1 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizaţi de o localnică de 19 ani că persoane necunoscute i-au sustras o bic Sâmbătă, 1 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizaţi de o localnică de 19 ani că persoane necunoscute i-au sustras o bic Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicletă sustrasă, recuperată cu operativitate de poliţiştii din Salonta

Bicicletă sustrasă, recuperată cu operativitate de poliţiştii din Salonta

Bicicletă sustrasă, recuperată cu operativitate de poliţiştii din Salonta

Sâmbătă, 1 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizaţi de o localnică de 19 ani că persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă pe care o lăsase asigurată cu un lanţ cu lacăt de rastelul metalic aflat în faţa unui imobil din Salonta, provocându-i un prejudiciu declarat în valoare de 200 lei.

În urma verificărilor şi investigaţiilor desfășurate, poliţiştii salontani au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un tânăr de 18 ani, din municipiul Salonta.

Poliţiştii au recuperat de la cel în cauză bicicleta sustrasă şi au restituit-o proprietarei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus