Șase accidente rutiere produse la sfârșit de săptămână pe șoselele bihorene Reviewed by CD on . Oradea - Implicat într-un acroşaj, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 19.30, pe strada Meşteşugarilor din municipiul Oradea - Implicat într-un acroşaj, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 19.30, pe strada Meşteşugarilor din municipiul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șase accidente rutiere produse la sfârșit de săptămână pe șoselele bihorene

Șase accidente rutiere produse la sfârșit de săptămână pe șoselele bihorene

Șase accidente rutiere produse la sfârșit de săptămână pe șoselele bihorene

Oradea – Implicat într-un acroşaj, în timp ce conducea sub influenţa alcoolului

Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 19.30, pe strada Meşteşugarilor din municipiul Oradea, un bărbat de 36 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unui viraj la stânga şi nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, a acroşat un motociclu condus regulamentar, din sens opus, de o femeie de 37 de ani, din Oradea.

În urma accidentului rutier, conducătoarea motociclului a suferit leziuni uşoare.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că bărbatul de 36 de ani, care conducea autoturismul, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului.

Oradea – Pieton accidentat de tramvai

Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 16.15, într-o stație de tramvai de pe strada Nufărului din municipiul Oradea, la capăt de linie, un bărbat de 45 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un tramvai, a accidentat un bărbat de 54 de ani, din comuna Derna, judeţul Bihor, care a traversat linia de tramvai prin loc nepermis, fără să se asigure.

În urma accidentului, victima a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Gepiu – Reţinut de poliţiştii rutieri după ce a fost implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea fără permis

Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 11.35, pe D.N. 79, în afara localității bihorene Gepiu, un tânăr de 18 ani, din comuna Cefa, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Gepiu-Inand, fără a poseda permis de conducere, din cauza lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, iar autoturismul s-a răsturnat în șanțul din partea stângă.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului şi trei minori de 15, 16, respectiv 15 ani, toţi din Cefa, pasageri în autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii Serviciului Rutier l-au reţinut pentru 24 de ore pe tânărul de 18 ani care conducea autoturismul, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Paleu – Implicat într-un accident rutier, în timp ce conducea fără permis

Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 14.00, pe drumul judeţean 767/F, în localitatea bihoreană Paleu, un bărbat de 26 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere, după efectuarea unei manevre de depășire, a revenit pe sensul său de deplasare şi, din cauza vitezei excesive și a neândemânării în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Astfel, autoturismul condus de acesta a pătruns în şanţul de pe partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare şi s-a lovit de un tub din beton.

În urma accidentului rutier, atât conducătorul autoturismului, cât şi alţi trei pasageri ai săi, o femeie de 27 de ani, o alta de 29 de ani şi un bărbat de 40 de ani, toţi din Oradea, au suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora au fost internaţi în spital.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Săcueni – Autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum

Duminică, 2 aprilie a.c., la ora 16.10, pe D.N.19, în localitatea Săcueni, un bărbat de 69 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

Astfel, într-o curbă periculoasă la stânga, semnalizată corespunzător, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare şi a intrat în coliziune cu un parapet din beton de pe partea dreaptă a direcției sale de deplasare.

În urma accidentului rutier, o femeie de 59 de ani, din Oradea, pasageră în autoturism, a suferit leziuni uşoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Valea Cerului – Autoaccidentare, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum

Vineri, 31 martie a.c., la ora 13.50, pe drumul judeţean 191/B, în afara localităţii bihorene Valea Cerului, un tânăr de 19 ani, din comuna Plopiș, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

Astfel, într-o curbă spre dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, autoturismul a intrat în derapaj, a pătruns în șanțul din partea stângă a direcției sale de deplasare, iar apoi a fost proiectat în șanțul de pe partea dreaptă, unde s-a răsturnat.

În urma accidentului rutier, conducătorul autoturismului şi un minor de 15 ani, din Plopiş, pasager în autoturism, au suferit leziuni uşoare.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilire

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus