Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Salonta Reviewed by CD on . Miercuri, 25 octombrie a.c., la ora 10.00, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de un localnic de 47 de ani că, jurul orei 06.30, Miercuri, 25 octombrie a.c., la ora 10.00, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de un localnic de 47 de ani că, jurul orei 06.30, Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Salonta

Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Salonta

Bicicletă furată, recuperată de polițiștii din Salonta

Miercuri, 25 octombrie a.c., la ora 10.00, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Salonta au fost sesizați de un localnic de 47 de ani că, jurul orei 06.30, persoane necunoscute i-au sustras o bicicletă în valoare de 1.500 lei, pe care o lăsase neasigurată, pe palierul de la parterul blocului de domiciliu.

În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale și de ordine publică salontani au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 28 de ani, din municipiul Salonta.

Bicicleta sustrasă a fost recuperată de polițiști de la acesta și restituită proprietarului.

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Salonta continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

*

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus