Beiuş: Prinşi în flagrant în timp ce pescuiau cu unelte interzise, în perioadă de prohibiţie Reviewed by CD on . Joi, 27 aprilie a.c., la ora 18.30, pe albia râului „Crișul Negru”, pe raza municipiului Beiuş, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Beiuș împreună cu rep Joi, 27 aprilie a.c., la ora 18.30, pe albia râului „Crișul Negru”, pe raza municipiului Beiuş, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Beiuș împreună cu rep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Beiuş: Prinşi în flagrant în timp ce pescuiau cu unelte interzise, în perioadă de prohibiţie

Beiuş: Prinşi în flagrant în timp ce pescuiau cu unelte interzise, în perioadă de prohibiţie

Beiuş: Prinşi în flagrant în timp ce pescuiau cu unelte interzise, în perioadă de prohibiţie

Joi, 27 aprilie a.c., la ora 18.30, pe albia râului „Crișul Negru”, pe raza municipiului Beiuş, poliţişti din cadrul Poliției Municipiului Beiuș împreună cu reprezentanţi ai A.J.V.P.S. Bihor au depistat în flagrant doi bărbaţi de 61 şi 33 de ani, ambii din Beiuş, în timp ce pescuiau cu cu ajutorul unui prostovol, în perioadă în care pescuitul este interzis.

Poliţiştii au descoperit în imediata apropiere a acestora două recipiente din plastic în care se aflau 52 de bucăți de pește, specia „Scobar”, având greutatea totală de 13,4 kg.. Totodată, a fost găsit și un prostovol, unealtă de pescuit interzisă atât la deţinere cât şi la folosire.

Peștele a fost ridicat în vederea confiscării și predat personalului A.J.V.P.S. Bihor.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Poliţie Municipiului Beiuş.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus