Bănuit de repetate furturi din locuinţe, reţinut de poliţiştii orădeni şi arestat de magistraţi Reviewed by CD on . Miercuri, 26 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea î Miercuri, 26 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bănuit de repetate furturi din locuinţe, reţinut de poliţiştii orădeni şi arestat de magistraţi

Bănuit de repetate furturi din locuinţe, reţinut de poliţiştii orădeni şi arestat de magistraţi

Bănuit de repetate furturi din locuinţe, reţinut de poliţiştii orădeni şi arestat de magistraţi

Miercuri, 26 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un bărbat de 23 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea infracţiunilor de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe cel în cauză că, în cursul lunii aprilie a.c., ar fi comis trei furturi din locuinţe sau anexe ale unor imobile de pe raza municipiului Oradea, provocând un prejudiciu total de 7.700 lei, recuperat parţial.

Astfel, acesta este bănuit că în intervalul 4 – 10 aprilie a.c., prin escaladarea gardului, ar fi pătruns în curtea unui imobil din Oradea şi apoi prin escaladare şi efracţie în interiorul imobilul şi ar fi sustras o mașină electrică de tuns iarba, o mașină de șlefuit electrică și aproximativ 20 metri de țeavă din cupru, pe care a dislocat-o de la centrala termică, cauzând un prejudiciu apreciat la 4.200 lei.

Acelaşi bărbat este bănuit de poliţiştii orădeni că, în perioada 10 – 11 aprilie a.c., prin escaladare şi efracţie, ar fi pătruns într-o altă locuinţă din municipiul Oradea şi ar fi sustras un cuptor cu microunde, cauzând un prejudiciu apreciat la 200 lei.

De asemenea, orădeanul de 23 de ani este bănuit că, în intervalul 15 – 22 aprilie a.c., prin escaladare şi efracţie, ar fi pătruns într-un alt imobil din Oradea şi în anexele respectivei locuinţe şi ar fi sustras o motocoasă, un cuptor cu microunde, un aspirator, ţevi din cupru de diverse forme şi dimensiuni și două distribuitoare de apă caldă din alamă, cauzând un prejudiciu apreciat de proprietar la 3.300 lei.

Miercuri, 26 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar joi, 27 aprilie a.c., acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea şi la Judecătoria Oradea, cu propunerea de arestare preventivă. Magistraţii au emis pe umele său un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Patrimoniului continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus