2.040 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii bihoreni de la două femei Reviewed by CD on . Miercuri, 5 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Sâmbăta, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat î Miercuri, 5 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Sâmbăta, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»2.040 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii bihoreni de la două femei

2.040 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii bihoreni de la două femei

2.040 de țigarete de contrabandă, confiscate de polițiștii bihoreni de la două femei

Miercuri, 5 ianuarie a.c., în jurul orei 07.30, pe D.N. 76, în afara localității bihorene Sâmbăta, polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș au depistat în trafic o femeie de 44 de ani, din comuna Răbăgani, județul Bihor, în timp ce conducea o autoutilitară, având-o ca pasageră pe o femeie de 49 de ani, din aceeași comună.

În urma controlului efectuat, polițiștii au descoperit asupra acestora 2.040 de țigarete (102 pachete de țigarete) nemarcate corespunzător (anexăm foto).

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, varianta asimilată, fiind dispusă confiscarea țigaretelor nemarcate corespunzător.

Polițiștii Secției nr.2 de Poliție Rurală Beiuș continuă cercetările în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus