„Americanii” de la Oradea Stars învață să resusciteze Reviewed by CD on . Tot mai desele colapsuri ale sportivilor pe diverse terenuri de joc dau de gândit. „Învață să salvezi o viață! Alături de Oradea Stars!” este evenimentul de ini Tot mai desele colapsuri ale sportivilor pe diverse terenuri de joc dau de gândit. „Învață să salvezi o viață! Alături de Oradea Stars!” este evenimentul de ini Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»„Americanii” de la Oradea Stars învață să resusciteze

„Americanii” de la Oradea Stars învață să resusciteze

„Americanii” de la Oradea Stars învață să resusciteze

Tot mai desele colapsuri ale sportivilor pe diverse terenuri de joc dau de gândit.

„Învață să salvezi o viață! Alături de Oradea Stars!” este evenimentul de inițiere în tainele primului ajutor avându-i protagoniști pe fotbaliștii „americani” de la Oradea Stars. Adică de la singura echipă de fotbal american din această zonă. Cursul de prim ajutor va avea loc sâmbătă, 22 februarie, la sediul Serviciului de Ambulanță Județean Bihor.

Medicii instituției îi vor ține în priză pe sportivi cu o parte teoretică, după care se va trece la cea practică. Partea mai deosebită a momentului din weekend va fi că jucătorii, dar și simpatizanții clubului (care vor merge la fața locului) vor învăța să acorde primul ajutor unui sportiv complet echipat cu cască, armură, proteză și celelalte dotări. În acest an, cei de la Oradea Stars au în plan o serie de participări la diverse competiții, deci nu e exclus ca sportivii chiar să poată valorifica pe viu cele învățate la Ambulanța Bihor.

Instruirea fotbaliștilor „americani” va avea loc sâmbătă, între orele 11 – 13.

Comentarii (1)

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus