HANDBAL. Victorie după victorie pentru CSM Oradea Reviewed by CD on . În ultimul derby al sezonului, CSM Oradea a întâlnit fosta echipă de liga Națională, Universitatea Cluj. Pe val după cele 14 victorii, handbaliștii orădeni s-au În ultimul derby al sezonului, CSM Oradea a întâlnit fosta echipă de liga Națională, Universitatea Cluj. Pe val după cele 14 victorii, handbaliștii orădeni s-au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»HANDBAL. Victorie după victorie pentru CSM Oradea

HANDBAL. Victorie după victorie pentru CSM Oradea

HANDBAL. Victorie după victorie pentru CSM Oradea

În ultimul derby al sezonului, CSM Oradea a întâlnit fosta echipă de liga Națională, Universitatea Cluj. Pe val după cele 14 victorii, handbaliștii orădeni s-au impus cu 40-30 și sunt foarte aproape să-și realizeze obiectivul propus: promovarea în prima ligă cu victorii pe linie.

Sebastian Tudor, antrenorul CSM Oradea: „Această secție de handbal va promova în Liga Națională. Este meritul băieților, este după o muncă de un an de zile în care am muncit foarte mult.”

Cu promovarea asigurată de strădania băieților, antrenorul Sebastian Tudor a dat un imbold și jucătorilor săi mai tineri, rulând întreaga echipă pe parcursul acestui meci. În ciuda eforturilor depuse de adversari, formația orădeană nu s-a lăsat intimidată și a obținut cea de a 15-a victorie consecutivă.

„Ne-a cam dominat în primele cinci minute Clujul și în minutul 5 era 3-0. Ne-am revenit și ne-am distanțat din minutul 5 și nu s-a mai pus problema victoriei până la capăt”, spune Sebastian Tudor.

A 16-a etapă aduce în faţa CSM-ului pe Național Timișoara, într-un meci progamat în deplasare, la Sighișoara.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus