Ambasadorul Austriei, în vizită la Primăria Oradea Reviewed by CD on . Primarul Ilie Bolojan l-a primit astăzi, 19 iunie, la Primăria Oradea, pe ambasadorul Republicii Austria în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger. Discuţiile s Primarul Ilie Bolojan l-a primit astăzi, 19 iunie, la Primăria Oradea, pe ambasadorul Republicii Austria în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger. Discuţiile s Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ambasadorul Austriei, în vizită la Primăria Oradea

Ambasadorul Austriei, în vizită la Primăria Oradea

Ambasadorul Austriei, în vizită la Primăria Oradea

Primarul Ilie Bolojan l-a primit astăzi, 19 iunie, la Primăria Oradea, pe ambasadorul Republicii Austria în România, Excelenţa Sa Gerhard Reiweger.

Discuţiile s-au purtat cu privire la colaborarea cu oraşe din Austria pentru schimburi de bune practici, despre organizarea la Oradea a unor evenimente culturale susţinute de austrieci, în toamna aceasta şi anul viitor, cu sprijinul Ambasadei Austriei, precum şi despre continuarea colaborării dintre Primăria Oradea şi secţia economică a ambasadei.

O altă temă importantă de discuţie a fost cea privind susţinerea mobilării Cetăţii Oradiei, aferente perioadei austriece, de către muzee din Austria. De asemenea, domnul ambasador şi-a exprimat susţinerea cu privire la intenţia Primăriei Oradea de a deschide, anul viitor, Muzeul Evreilor, dând totodată asigurări în privinţa sprijinului în promovarea turistică a oraşului Oradea în Austria.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus