Accidente rutiere produse în Oradea și Chistag Reviewed by CD on . Miercuri, 12 octombrie a.c., la ora 17.55, la intersecția străzii Calea Clujului cu strada Moliere din municipiul Oradea, un tânăr de 22 de ani, din comuna Chiș Miercuri, 12 octombrie a.c., la ora 17.55, la intersecția străzii Calea Clujului cu strada Moliere din municipiul Oradea, un tânăr de 22 de ani, din comuna Chiș Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Accidente rutiere produse în Oradea și Chistag

Accidente rutiere produse în Oradea și Chistag

Accidente rutiere produse în Oradea și Chistag

Miercuri, 12 octombrie a.c., la ora 17.55, la intersecția străzii Calea Clujului cu strada Moliere din municipiul Oradea, un tânăr de 22 de ani, din comuna Chișlaz, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării față de autovehiculul care circula în fața sa.

Astfel, a acroșat din spate un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din municipiul Oradea.

În urma accidentului rutier, un tânăr de 18 ani, din Oradea, pasager în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Miercuri, 12 octombrie a.c., la ora 11.35, pe drumul județean 108 I, în localitatea bihoreană Chistag, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat uşor un pieton.

În momentul acroșajului, victima, un bărbat de 87 de ani, din comuna Aștileu, s-a angajat în traversarea carosabilului prin loc nepermis și fără să se asigure.

Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii evenimentului rutier.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus