95 de șoferi bihoreni, sancționați de polițiști Reviewed by CD on . Marți, 22 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihor Marți, 22 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihor Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»95 de șoferi bihoreni, sancționați de polițiști

95 de șoferi bihoreni, sancționați de polițiști

95 de șoferi bihoreni, sancționați de polițiști

Marți, 22 septembrie a.c., poliţiştii rutieri şi de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au continuat acţiunile pe şoselele bihorene, pentru prevenirea evenimentelor rutiere, pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, precum şi pentru menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în rândul comunităţii.

Acţiunile poliţiştilor bihoreni au vizat combaterea conducerii autovehiculelor de către persoane aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau a drogurilor, conducerea cu viteză excesivă şi depăşirea limitelor legale de viteză.

Ca urmare a abaterilor constatate în trafic, au fost aplicate 95 de sancţiuni contravenţionale, cu amenzi în valoare de 41.095 de lei. Totodată, ca măsură complementară, pentru comiterea unor fapte care atrag suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, poliţiştii au reţinut șase permise de conducere. De asemenea, au fost constatate două tamponări. 

47 de sancțiuni au fost aplicate pentru depăşirea limitelor legale de viteză, șapte participanţi la trafic au fost sancţionaţi pentru nerespectarea prevederilor legale privind portul centurii de siguranţă, 10 pietoni au fost sancționați pentru traversări neregulamentare, au fost sancționați trei bicicliști, iar 28 de sancțiuni au fost aplicate pentru alte abateri de la regimul circulaţiei rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus