300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia, prin intermediul Rețelei EURES Reviewed by CD on . EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Durata contract: apr EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei. Durata contract: apr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia, prin intermediul Rețelei EURES

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia, prin intermediul Rețelei EURES

300 locuri de muncă în domeniul agricol (recoltare zmeură) în Portugalia, prin intermediul Rețelei EURES

EURES România oferă 300 locuri de muncă vacante în Portugalia (Campania 2018) pentru muncă sezonieră în agricultură, la recoltarea zmeurei.

Durata contract: aproximativ 3 luni; timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcție de producție, să se efectueze ore suplimentare; data estimată de angajare: sfârșitul lunii februarie/începutul lunii martie 2018.

Cerințe: sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, avantaj pentru persoanele cu experiență în agricultură/experiență recoltarea zmeurei/experiență în munca în sere.

Beneficii: Angajatorul asigură cazare contra cost — 2 euro/ zi. Angajatorul plătește transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii.

Salariu: 603 — 1053 euro/brut/ lună (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare, 2 zile libere prin rotație).

Limbă străină: Avantaj limba engleză/spaniola/portugheză — cunoștințe de bază (dar nu este o cerință obligatorie).

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus