Ziua Porților Deschise la CET Oradea Reviewed by CD on . Societatea Termoficare Oradea organizează în data de 25 mai "Ziua Porților Deschise - CET Oradea 2017". Participanții la eveniment vor afla mai multe informații Societatea Termoficare Oradea organizează în data de 25 mai "Ziua Porților Deschise - CET Oradea 2017". Participanții la eveniment vor afla mai multe informații Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Porților Deschise la CET Oradea

Ziua Porților Deschise la CET Oradea

Ziua Porților Deschise la CET Oradea

Societatea Termoficare Oradea organizează în data de 25 mai „Ziua Porților Deschise – CET Oradea 2017”. Participanții la eveniment vor afla mai multe informații despre trecutul și perspectivele producătorului și furnizorului de energie termică din Municipiul Oradea și despre preocupările declarate public de a oferi soluții eficiente pentru oameni și pentru mediul înconjurător.

Această acțiune în premieră vine din dorința de le a arăta orădenilor cea mai mare investiție de profil din România, în cea mai modernă centrală din această parte a Europei, de care beneficiază în prezent apoximativ 145.000 de consumatori din municipiul Oradea și localitatea Sînmartin.

Evenimentul se va desfășura joi, 25 mai 2017, în intervalul orar 10:00-19:00 și va cuprinde un tur al instalațiilor din vechea și noua centrală termoelectrică.

Pentru cei care doresc să participe la eveniment, Termoficare Oradea va pune la dispoziție autobuze de transport gratuit, cu plecare din oră în oră din Piața Unirii, începând cu la ora 10:00 și până la orele 18:00.

Pentru informaţii suplimentare sau pentru programarea grupurilor, cei interesați pot suna la numărul TelVerde 0 800 070 800 (număr apelabil gratuit din toate rețelele fixe și mobile).
– See more at: http://www.oradea.ro/stiri-oradea/ziua-por-538-ilor-deschise-cet-oradea-2017#sthash.PbYr4dqL.dpuf

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus