Valea lui Mihai: Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce vindeau aproape 50 kg de tutun fără documente legale Reviewed by CD on . Joi, 2 februarie a.c., la ora 10.30, într-o parcare situată pe D.N. 19, între localitățile bihorene Valea lui Mihai și Curtuişeni, poliţiştii Secției nr. 11 de Joi, 2 februarie a.c., la ora 10.30, într-o parcare situată pe D.N. 19, între localitățile bihorene Valea lui Mihai și Curtuişeni, poliţiştii Secției nr. 11 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Valea lui Mihai: Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce vindeau aproape 50 kg de tutun fără documente legale

Valea lui Mihai: Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce vindeau aproape 50 kg de tutun fără documente legale

Valea lui Mihai: Prinşi în flagrant de poliţişti în timp ce vindeau aproape 50 kg de tutun fără documente legale

Joi, 2 februarie a.c., la ora 10.30, într-o parcare situată pe D.N. 19, între localitățile bihorene Valea lui Mihai și Curtuişeni, poliţiştii Secției nr. 11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor au depistat în flagrant un bărbat de 52 de ani, din comuna Berveni, judeţul Satu Mare, în timp ce transborda dintr-un autoturism al cărui conducător era, în autoturismul unui bărbat de 26 de ani, din comuna Tarcea, judeţul Bihor, parcate cu portbagajele alăturate, 48,7 kg. de tutun prelucrat, pentru fumat, ambalat în 100 de pungi din plastic, pentru care nu deţineau documente legale de provenienţă (anexăm foto).

În cauză a fost întocmit dosar penal, cei doi bărbaţi fiind bănuiţi de săvârșirea infracţiunii de „deținerea de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 1 kg tutun de fumat”.

Cele 48,7 kg. de tutun, în valoare de 4.500 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, poliţiştii Secției nr. 11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai au confiscat şi 2.500 lei, bani care au fost descoperiţi asupra celor în cauză.

Poliţiştii Secției nr. 11 de Poliție Rurală Valea lui Mihai din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celor în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus