Hoț de biciclete, reţinut de poliţiştii orădeni Reviewed by CD on . Şase biciclete sustrase, în valoare de peste 4.300 lei, au fost recuperate de la acesta de poliţiştii orădeni. Marţi, 31 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de C Şase biciclete sustrase, în valoare de peste 4.300 lei, au fost recuperate de la acesta de poliţiştii orădeni. Marţi, 31 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de C Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Hoț de biciclete, reţinut de poliţiştii orădeni

Hoț de biciclete, reţinut de poliţiştii orădeni

Hoț de biciclete, reţinut de poliţiştii orădeni

Şase biciclete sustrase, în valoare de peste 4.300 lei, au fost recuperate de la acesta de poliţiştii orădeni.

Marţi, 31 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au dispus continuarea urmăririi penale față de un tânăr de 17 ani, din Oradea, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii orădeni îl bănuiesc pe acesta că, în perioada 4 – 29 ianuarie a.c., ar fi sustras şase biciclete de pe raza municipiului Oradea, provocând un prejudiciu total de 4.350 lei.

Astfel, cel în cauză este bănuit că, în noaptea de 4 spre 5 ianuarie a.c., în intervalul orar 23.00 – 23.50, ar fi sustras o bicicletă pe care proprietara o lăsase asigurată cu un cablu din oțel, de balustrada scărilor de la etajul 10 al unui bloc de locuinţe din municipiul Oradea, provocând un prejudiciu estimat la 500 lei.

De asemenea, acesta este bănuit că la 10 ianuarie a.c., în intervalul orar 07.30 – 18.00, ar fi sustras o altă bicicletă estimată de proprietar tot la 500 lei, lăsată asigurată cu un lanț metalic la parterul unui alt bloc de locuinţe din Oradea.

Acelaşi tânăr este bănuit de poliţiştii orădeni şi că la 23 ianuarie a.c., în intervalul orar 13.00 – 15.00, ar fi sustras o bicicletă pe care proprietarul o lăsase asigurată cu două cabluri, de balustrada de la etajul unui bloc de locuinţe din Oradea, valoarea estimată a prejudiciului cauzat fiind de 800 lei.

Totodată, cel în cauză este bănuit că, la 16 ianuarie a.c., în intervalul orar 19.30 – 20.00, ar fi sustras o bicicletă în valoare de 1.000 lei, pe care proprietarul o lăsase asigurată cu cablu metalic, de caloriferul de la parterul unei scări de bloc din Oradea.

Acelaşi orădean este bănuit că la 25 ianuarie a.c., între orele 17.00 – 19.00, ar fi sustras o altă bicicletă care a fost lăsată de proprietar asigurată cu două cabluri, de caloriferul de la parterul unui alt bloc de locuinţe din Oradea, provocând un prejudiciul estimat la 950 lei.

Tânărul este bănuit că la 29 ianuarie a.c., în intervalul orar 14.00 – 16.00, ar fi sustras o altă bicicletă în valoare de 600 lei, care, de asemenea, fusese lăsată asigurată cu cablu metalic de balustrada scărilor de la etajul unui bloc de locuinţe din Oradea.

Valoarea totală a prejudiciului cauzat astfel este de 4.350 lei, acesta fiind recuperat integral de poliţiştii orădeni. Cele şase biciclete sustrase (anexăm foto), recuperate de la cel în cauză de poliţiştii orădeni, urmează să fie restituite proprietarilor.

Tot marţi, 31 ianuarie a.c., în urma continuării cercetărilor, poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 ore în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, iar miercuri, 1 februarie a.c., acesta a fost prezentat la Judecătoria Oradea cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Poliţiştii Biroului de Combatere a Infracţiunilor contra Persoanei din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea continuă cercetările pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus