Urmărit internațional pentru trafic de droguri, reținut în Oradea Reviewed by CD on . Marți, 12 septembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Marți, 12 septembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional pentru trafic de droguri, reținut în Oradea

Urmărit internațional pentru trafic de droguri, reținut în Oradea

Urmărit internațional pentru trafic de droguri, reținut în Oradea

Marți, 12 septembrie a.c., pe raza municipiului Oradea, polițiștii Compartimentului Urmăriri – Serviciul de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor împreună cu polițiști din cadrul B.C.C.O. Oradea – Serviciul Antidrog au depistat şi reţinut un tânăr de 22 de ani, din localitatea Diosig, județul Bihor, urmărit internațional.

Magistrații Tribunalului Bihor au emis pe numele său un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 3,1 ani închisoare în regim de detenție, pentru comiterea infracțiunii de trafic internaţional de droguri de risc.

Cel în cauză a fost încarcerat în Penitenciarul Oradea pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus