Ultima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase din acest an în Oradea Reviewed by CD on . Primăria Oradea anunță că, din 6 noiembrie, RER Vest va începe colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase de la clienții din municipiu. Campani Primăria Oradea anunță că, din 6 noiembrie, RER Vest va începe colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase de la clienții din municipiu. Campani Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Ultima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase din acest an în Oradea

Ultima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase din acest an în Oradea

Ultima campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase din acest an în Oradea

Primăria Oradea anunță că, din 6 noiembrie, RER Vest va începe colectarea gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase de la clienții din municipiu. Campania se va desfășura până în 18 noiembrie.

Toți orădenii care au contracte de salubrizare cu RER Vest și vor să beneficieze de ridicarea gratuită a deșeurilor voluminoase și periculoase se pot înscrie la numărul de telefon 0751.306.526. Linia pentru programări va fi disponibilă de luni până vineri, între orele 8.30 și 15.30, însă doar pe perioada campaniei de colectare.

În momentul în care sună pentru a se programa, doritorii trebuie să ofere detalii despre tipul de deșeuri pe care vor să le predea – voluminoase sau periculoase – dar și despre dimensiunile acestora. În data și la ora stabilită cu operatorul RER Vest, deșeurile trebuie scoase la limita de proprietate.

Între 6 noiembrie și 18 noiembrie, orădenii pot preda deșeuri voluminoase precum mobilier, obiecte de uz casnic, mobilier de baie, covoare și saltele, precum și deșeuri periculoase ca vopsea, solvenți, spray-uri, baterii și acumulatori. Cele două tipuri de deșeuri vor fi colectate în zile diferite, pentru a respecta fluxul separat al deșeurilor.

Sunt considerate a fi deșeuri voluminoase:

Mobilier;
Obiecte de uz casnic;
Covoare;
Saltele;
Uși;
Mobilier de baie;
Obiecte mari de folosință îndelungată, altele decât deșeurile de echipamente electrice și electronice.

În categoria deșeurilor periculoase intră:

Ambalaje de la vopsele pe bază de ulei;
Solvenți;
Ambalaje de la produși de igienizare;
Baterii și acumulatori portabili;
Ambalaje de la vopsele pe bază de ulei;
Spray-uri;
Ambalaje de la produse utilizate în amenajări interioare.

Această campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase este ultima de acest gen din anul 2023.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus