Trei orădeni accidentați, într-o singură zi, pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . Vineri, 27 octombrie a.c., la ora 07.45, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu Vineri, 27 octombrie a.c., la ora 07.45, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei orădeni accidentați, într-o singură zi, pe trecerea de pietoni

Trei orădeni accidentați, într-o singură zi, pe trecerea de pietoni

Trei orădeni accidentați, într-o singură zi, pe trecerea de pietoni

Vineri, 27 octombrie a.c., la ora 07.45, pe strada Matei Corvin din municipiul Oradea, un bărbat de 33 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere.

Astfel, a acroșat o femeie de 64 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea regulamentară a carosabilului, pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Tot vineri, 27 octombrie a.c., la ora 18.49, la intersecția străzii Matei Basarab cu strada Armatei Române din municipiul Oradea, o femeie de 34 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere și a acroșat o femeie de 64 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, orădeanca de 64 de ani a suferit leziuni ușoare.

De asemenea, vineri, 27 octombrie a.c., la ora 19.33, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Oradea, o femeie de 59 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere și a accidentat un bărbat de 61 de ani, din Oradea, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni, marcată și semnalizată corespunzător.

În urma accidentului rutier, pietonul a suferit leziuni ușoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările în fiecare dintre cazuri pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentelor rutiere.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus