Orădeancă lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost provocat de un alt autoturism Reviewed by CD on . Sâmbătă, 13 mai a.c., la ora 11.50, pe strada Abatorului din municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din comuna Girișul de Criș, judeţul Bihor, în timp ce co Sâmbătă, 13 mai a.c., la ora 11.50, pe strada Abatorului din municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din comuna Girișul de Criș, judeţul Bihor, în timp ce co Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Orădeancă lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost provocat de un alt autoturism

Orădeancă lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost provocat de un alt autoturism

Orădeancă lovită de o mașină pe trecerea de pietoni. Accidentul a fost provocat de un alt autoturism

Sâmbătă, 13 mai a.c., la ora 11.50, pe strada Abatorului din municipiul Oradea, un bărbat de 32 de ani, din comuna Girișul de Criș, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în timpul deplasării față de autoturismul din fața sa.

Astfel, a acroşat din spate un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 30 de ani, din municipiul Cluj Napoca, judeţul Cluj, care oprise pentru a acorda prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost împins în faţă şi a acroşat uşor o femeie de 41 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător.

În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni uşoare.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus