Tramvaiul de epocă va circula în Oradea, în Duminica Floriilor Reviewed by CD on . OTL Oradea a anunțat că duminică, 9 aprilie, tramvaiul de epocă va efectua prima cursă din acest an, pe traseul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - Piaţa OTL Oradea a anunțat că duminică, 9 aprilie, tramvaiul de epocă va efectua prima cursă din acest an, pe traseul Nufărul - Gara Centrală - B-dul Decebal - Piaţa Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tramvaiul de epocă va circula în Oradea, în Duminica Floriilor

Tramvaiul de epocă va circula în Oradea, în Duminica Floriilor

Tramvaiul de epocă va circula în Oradea, în Duminica Floriilor

OTL Oradea a anunțat că duminică, 9 aprilie, tramvaiul de epocă va efectua prima cursă din acest an, pe traseul Nufărul – Gara Centrală – B-dul Decebal – Piaţa Unirii – Nufărul, cu plecarea din cap de linie Nufărul, la ora 17.00.

Având în vedere că este Duminica Floriilor, călătorii care au nume de floare vor putea circula gratuit, în baza cărţii de identitate.

Preţul pentru un bilet pentru adulţi este de 8 lei, iar pentru copii în vârstă de până la 14 ani, 4 lei, fiecare bilet fiind însoţit de o broşură de prezentare a câtorva obiective de pe traseu..

Biletele se pot achiziţiona cu cel mult 15 minute înainte de plecarea în cursă, în limita locurilor disponibile, având în vedere că accesul călătorilor în tramvai va fi limitat la 50 de persoane. Nu se fac rezervări. Dacă sunt solicitări, se va efectua o a doua cursă, care va pleca din cap linie Nufărul la ora 18.00.

 

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus