Tragedie: Tată și copil înecați într-o baltă de pe raza localității Viișoara Reviewed by CD on . Sâmbătă, 24 iunie a.c., în jurul orei 16.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu pr Sâmbătă, 24 iunie a.c., în jurul orei 16.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu pr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tragedie: Tată și copil înecați într-o baltă de pe raza localității Viișoara

Tragedie: Tată și copil înecați într-o baltă de pe raza localității Viișoara

Tragedie: Tată și copil înecați într-o baltă de pe raza localității Viișoara

Sâmbătă, 24 iunie a.c., în jurul orei 16.50, un apelant al numărului unic 112 sesiza Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor cu privire la faptul că,
un bărbat și copilul acestuia dispăruseră în apa acumulată într-o baltă formată într-o groapă excavată pe raza localității Viișoara.

La locul indicat au fost mobilizate de urgență un echipaj de căutare-salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Marghita, echipajul de prim ajutor al aceleiași subunități, precum și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță. Pompierii militari au acționat cu barca pneumatică și căngile pentru căutarea bărbatului și a fiicei acestuia, cele două persoane fiind găsite la aproximativ trei metri de marginea bălții, care avea o adâncime de peste doi metri.

Cele două victime, aflate în stop cardio-respirator, au fost aduse de către pompieri la mal și predate personalului medical și paramedical prezent la fața locului, care a efectuat manevre de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat, medicul declarând decesul bărbatului, în vârstă de 55 de ani și al fetiței, în vârstă de 11 ani.

De asemenea, la fața locului a fost asistată medical și sora fetei decedate, care a reușit, cu ajutorul mamei sale, să ajungă la mal, după ce alunecase în apă, împreună cu sora ei, de pe marginea bălții, tatăl acestora intrând în apă pentru salvarea fiicei care nu a mai putut ieși la suprafață. Minora, în vârstă de 10 ani, a fost transportată la spital.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus