Bărbat electrocutat în Batăr Reviewed by CD on . Luni, 26 iunie a.c., în jurul orei 12.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a fost informat, prin Sistemul Unic 112, cu priv Luni, 26 iunie a.c., în jurul orei 12.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a fost informat, prin Sistemul Unic 112, cu priv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Bărbat electrocutat în Batăr

Bărbat electrocutat în Batăr

Bărbat electrocutat în Batăr

Luni, 26 iunie a.c., în jurul orei 12.50, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Crişana” al județului Bihor a fost informat, prin Sistemul Unic 112, cu privire la faptul că, în localitatea Batăr, un bărbat care efectua lucrări pe un stâlp de electricitate, s-a electrocutat.

La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari, din care unul de prim ajutor, ambele din cadrul Detașamentului Salonta și echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea.

Cu ajutorul accesoriilor din dotare și al unui utilaj cu cupă al unei societăți comerciale din localitate, pompierii militari au adus la sol bărbatul care se afla în stop cardio-respirator, predându-l echipajului de pompieri militari paramedici care a procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, bărbatul în vârstă de 41 de ani, nu a mai putut fi salvat, medicul sosit la fața locului declarând decesul acestuia.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus