Trafic restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare Reviewed by CD on . Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) - Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) - Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trafic restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

Trafic restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

Trafic restricţionat temporar pe teritoriul Ungariei pentru automarfare

Autorităţile de frontieră din Ungaria au informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea că în perioada 31.10.2016, ora 23.00 (ora României) – 01.11.2016 ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone. Măsura este luată ca urmare a faptului că data de 1 Noiembrie este zi de sărbătoare naţională.
În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate, până la încheierea restricţiei de circulaţie pe drumurile publice.

Pe durata restricţiei de circulaţie, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea va ţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră ungare, iar la reluarea traficului, va lua toate măsurile aflate în competenţă pentru ca traficul de călători şi autovehicule să se desfăşoare în condiţii normale, operativ, fluent şi civilizat.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus