Depistat la volan cu permis de conducere fals, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta Reviewed by CD on . Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, deoarece documentul original e Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, deoarece documentul original e Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Depistat la volan cu permis de conducere fals, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta

Depistat la volan cu permis de conducere fals, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta

Depistat la volan cu permis de conducere fals, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta

Polițiștii de frontieră bihoreni au depistat un cetățean român care conducea un autoturism în baza unui permis de conducere fals, deoarece documentul original era reținut pentru infracțiunea de refuz și sustragere de la recoltare probe biologice.

În data de 29.10.2016, ora 01.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Salonta, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră, cetățeanul român Nicolae S., în vârstă de 50 de ani, la volanul unui autoturism marca Saab, înmatriculat în Franța.

Cu ocazia controlului de frontieră, bărbatului i s-a solicitat să prezinte, pe lângă documentele de identitate și permisul de conducere.

Polițiștii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat, motiv pentru care au fost efectuate cercetări, în urma cărora s-a constatat că permisul de conducere este fals.

În urma verificărilor în baza de date, s-a stabilit că cetățeanul român deține dreptul de a conduce un autovehicul pe drumurile publice, însă avea permisul de conducere original reținut pentru infracțiunea de refuz și sustragere recoltare probe biologice. Față de cele constatate, acesta a declarat că a cumpărat documentul în schimbul sumei de 70 de euro de la un cetățean de origine chineză, pe teritoriul Franței.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză acte de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals și au aplicat o sancțiune contravențională pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La finalizarea cercetărilor vor fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus