Ștrandul Ioșia va fi închis timp de o lună Reviewed by CD on . Singurul ștrand orădean de care cetățenii vor putea profita în 2014, având în vedere că, cel mai probabil, Ștrandul Municipal va intra în lucrări de modernizare Singurul ștrand orădean de care cetățenii vor putea profita în 2014, având în vedere că, cel mai probabil, Ștrandul Municipal va intra în lucrări de modernizare Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ștrandul Ioșia va fi închis timp de o lună

Ștrandul Ioșia va fi închis timp de o lună

Ștrandul Ioșia va fi închis timp de o lună

Singurul ștrand orădean de care cetățenii vor putea profita în 2014, având în vedere că, cel mai probabil, Ștrandul Municipal va intra în lucrări de modernizare, ştrandul Ioşia va intra în perioada de pregătire de primăvară.

Administrația Domeniului Public (ADP) a transmis că, începând cu 17 martie, aici vor fi derulate lucrări pentru pregătirea sezonului estival constând în amenajarea terenului și însămânțarea cu iarbă a unei suprafețe de aproximativ 1.000 mp, decopertarea a 5 bazine și efectuarea de reparații, vopsirea bazinelor și înlocuirea tuturor dușurilor.

De asemenea, potrivit celor precizate de purtătorul de cuvânt al ADP, Florin Alexandru, în Ștrandul Ioșia vor fi făcute lucrări de întreținere și de igienizare în blocul administrativ, în bazinele de înot și în jurul acestora. Totodată, în perioada de închidere se va lucra la amenajarea spațiilor verzi, respectiv la toaletarea pomilor și a gardului viu.

Aceste intervenții vor dura până în data de 18 aprilie.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus