Șase companii noi în parcurile industriale din Oradea Reviewed by CD on . Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat în 7 martie 2017 o nouă licitație pentru atribuirea de teren în parcurile industriale din oraș. Au fost depuse 11 o Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat în 7 martie 2017 o nouă licitație pentru atribuirea de teren în parcurile industriale din oraș. Au fost depuse 11 o Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Șase companii noi în parcurile industriale din Oradea

Șase companii noi în parcurile industriale din Oradea

Șase companii noi în parcurile industriale din Oradea

Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a lansat în 7 martie 2017 o nouă licitație pentru atribuirea de teren în parcurile industriale din oraș. Au fost depuse 11 oferte, însă în urma evaluării acestora doar șase companii au îndeplinit condițiile și au primit teren pentru a-și dezvolta afacerile pe platformele industriale din Oradea. O companie din Ploiești a primit teren în Parcul Industrial I, o alta a primit teren în Parcul Industrial II, iar alte patru companii au primit teren în Parcul Industrial III.

În urma acestei licitații Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a atribuit în total 26.090 metri pătrați de teren. Cele șase companii care au optat pentru parcurile industriale din Oradea sunt:

Ø MODPACK SYSTEM – 4339 metri pătrați în Parcul Industrial I

Ø REAL EXPERT ADVERTISING – 6647 metri pătrați în Parcul Industrial II

Ø COSTA VOC – 3810 metri pătrați în Parcul Industrial III

Ø EUROLOG NETWORK LOGISTICS SERVICES – 3667 metri pătrați în Parcul Industrial III

Ø FINCO – 3840 metri pătrați în Parcul Industrial III

Ø PROENERG – 3787 metri pătrați în Parcul Industrial III

Contractele se vor semna în perioada următoare, până cel târziu la 1 iunie 2017. Valoarea totală a investițiilor asumate de cele șase companii este de 4.665.000 euro, iar numărul locurilor de muncă noi care vor fi create de acești investitori este 107. Cu aceste noi companii parcurile industriale din Oradea numără 79 de rezidenți, iar valoarea totală a investițiilor asumate este de aproximativ 274 de milioane de euro.

Suprafețele disponibile în acest moment în cele trei parcuri industriale sunt:

Ø Parcul Industrial I – 12,4 hectare

Ø Parcul Industrial II – 60 hectare

Ø Parcul Industrial III – 7,7 hectare

Anul acesta, până în luna aprilie, Agenția de Dezvoltare Locală Oradea a fost vizitată de 12 companii din străinătate și din România care au cerut informații despre oportunitățile de investiții din parcurile industriale din Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus