S-a deschis patinoarul de la Orășelul Copiilor din Oradea Reviewed by CD on . Primăria Oradea a pus în funcțiune patinoarul artificial din incinta Orășelului Copiilor. Acesta este amenajat, ca în fiecare an, pe suprafața de joc a terenulu Primăria Oradea a pus în funcțiune patinoarul artificial din incinta Orășelului Copiilor. Acesta este amenajat, ca în fiecare an, pe suprafața de joc a terenulu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a deschis patinoarul de la Orășelul Copiilor din Oradea

S-a deschis patinoarul de la Orășelul Copiilor din Oradea

S-a deschis patinoarul de la Orășelul Copiilor din Oradea

Primăria Oradea a pus în funcțiune patinoarul artificial din incinta Orășelului Copiilor. Acesta este amenajat, ca în fiecare an, pe suprafața de joc a terenului de baschet. Dimensiunea patinoarului este 25 m x14 m.

Patinoarul este deschis zilnic între orele 9:00 – 20:00, inclusiv luni. Excepție vor face zilele de 1 ianuarie și 2 ianuarie 2018, când Orășelul Copiilor va fi închis.

Taxa de intrare la patinoar este de 5 lei/intrare, iar în cazul în care se dorește și închirierea unei perechi de patine, acestea costă 5 lei/1 h. Patinele sunt disponibile între mărimile 26 – 45.

În ultima zi a anului – duminică, 31 decembrie, accesul pe patinoar va fi gratuit pentru toți copiii, cu mențiunea că în această zi nu se închiriază patine.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus