Peste 1.800 de petarde confiscate de polițiștii din Salonta Reviewed by CD on . Joi, 28 decembrie a.c., la ora 12.50, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Salonta, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Salonta au dep Joi, 28 decembrie a.c., la ora 12.50, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Salonta, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Salonta au dep Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Peste 1.800 de petarde confiscate de polițiștii din Salonta

Peste 1.800 de petarde confiscate de polițiștii din Salonta

Peste 1.800 de petarde confiscate de polițiștii din Salonta

Joi, 28 decembrie a.c., la ora 12.50, pe strada Iuliu Maniu din municipiul Salonta, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Salonta au depistat o femeie de 61 de ani, din municipiul Cluj Napoca, județul Cluj, care avea asupra sa 1.830 de petarde, obiecte pirotehnice interzise atât la deținere și utilizare, cât și la comercializare.

Articolele pirotehnice descoperite de polițiștii salontani asupra celei în cauză au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus