Roman Pandele: Alexandru Nazare, este ca un ied frumos, jucăuș pe care toți lupii vor să-l mănânce! Reviewed by CD on . După ce liderul PD-L Brăila și deputat ales din partea acestei formațiuni, Alexandru Nazare, a demisionat din funcția de co – președinte PNL, pare a fi așteptat După ce liderul PD-L Brăila și deputat ales din partea acestei formațiuni, Alexandru Nazare, a demisionat din funcția de co – președinte PNL, pare a fi așteptat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Roman Pandele: Alexandru Nazare, este ca un ied frumos, jucăuș pe care toți lupii vor să-l mănânce!

Roman Pandele: Alexandru Nazare, este ca un ied frumos, jucăuș pe care toți lupii vor să-l mănânce!

Roman Pandele: Alexandru Nazare, este ca un ied frumos, jucăuș pe care toți lupii vor să-l mănânce!

După ce liderul PD-L Brăila și deputat ales din partea acestei formațiuni, Alexandru Nazare, a demisionat din funcția de co – președinte PNL, pare a fi așteptat cu brațele larg deschise în partidul de suflet al președintelui în exercițiu Traian Băsescu și condus de Elena Udrea, Mișcarea Populară (PMP).
Președintele Organizației Municipale a PMP Brăila, Roman Pandele (fost PD-L) și-a exprimat indignarea față de decizia parlamentarului, și îi transmite acestuia, totodată, invitația de a se ”îmbarca” în PMP. Liderul PMP, Pandele, este de părere că fostul șef de la Transporturi, Nazare a fost singurul politician cu adevărat de Dreapta din ACL. De altfel, șeful PMP de la municipiul Brăila, a lansat invitația tuturor pedeliștilor brăileni să se alăture PMP. „Îmi pare rău că dl deputat Alexandru Nazare și-a dat demisia din funcția de co – președinte al ACL, deoarece era singurul politician din ACL care făcea politică de dreapta. Eu îl aștept să vină în organizația noastră a PMP Brăila deoarece atât eu cât și dl Viorel Botea și chiar toată conducerea și Organizația PMP Brăila face o politică pură de dreapta. Îmi pare rău de Organizația PD-L Brăila că a rămas fără conducator, dar îi rog să se liniștească, iar cei ce cred și vor să facă politică de dreapta, eu îi aștept cu drag la PMP Brăila în cea mai pură formațiune politică de dreapta din Brăila. Pe 80-90% din PD-L-iști îi cunosc și știu că sunt oameni cinstiți, corecți, de valoare, oamenii de care PMP-ul are nevoie” a precizat politicianul Roman Pandele pentru Transilvania-tv.ro.
Potrivit lui Pandele – pur-sânge ”băsist”, greii de pe Stânga vor înhațe și să-l jupuiască pe ”iedul frumos și jucăuș”. ”Eu îl cunosc bine, știu cine este și ce vrea, îi știu caracterul, dar ceea ce vrea el să facă, greu se poate realiza, mai ales într-un oraș roșu de 25 de ani. El este ca un ied frumos, jucăuș pe care toți lupii vor să-l mănânce” a apreciat Pandele.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus