Daniel Buchir: ”Iliescu este mai rău decât un comunist, este un instructor de cadre! Reviewed by CD on . După ce fostul șef de stat și actualul președinte de onoare al PSD Ion Iliescu a fost apostrofat la comemorarea Revoluției, unde un tânăr l-a făcut responsabil După ce fostul șef de stat și actualul președinte de onoare al PSD Ion Iliescu a fost apostrofat la comemorarea Revoluției, unde un tânăr l-a făcut responsabil Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Daniel Buchir: ”Iliescu este mai rău decât un comunist, este un instructor de cadre!

Daniel Buchir: ”Iliescu este mai rău decât un comunist, este un instructor de cadre!

Daniel Buchir: ”Iliescu este mai rău decât un comunist, este un instructor de cadre!

După ce fostul șef de stat și actualul președinte de onoare al PSD Ion Iliescu a fost apostrofat la comemorarea Revoluției, unde un tânăr l-a făcut responsabil de evenimentele tragice din 1989,  au și apărut reacții din tabăra adversă. Incidentul s-a petrecut la sediul Institutului Cultural Român. Amintim că în timp ce fostul șef de la Cotroceni susținea un discurs, în sală a pătruns un tânăr care a început să scandeze „Iliescu judecat pentru sângele vărsat! Criminalule! Vei fi judecat de către istorie!”. Nici Iliescu nu s-a lăsat mai prejos „Nu vă este ruşine? Este o provocare ordinară a unor oameni trimişi special” a ripostat fostul lider PSD.
Astfel, Daniel Buchir secretar executiv al PNL în Biroul Permanent Județean Galați a spus pentru Transilvania-tv.ro că Ion Iliescu este principalul vinovat a direcției greșite în care s-a îndreptat România după Revoluția din 1989, și că acesta ar fi mai rău decât un comunist. ”Ca să ia cuvântul Ion Iliescu la un eveniment cu numele „25 de ani de libertate” pare strigător la cer. Eu personal, îl consider principalul vinovat al directiei greșite în care a luat-o România după 1989. Este mai rău decât un comunist, este un instructor de cadre, care a crescut și pregătit o generație întreagă de neo-comuniști, mai agresivi, mai avizi de putere” s-a dezlănțuit democrat-liberalul gălățean la adresa lui Iliescu.
În opinia lui Bughir, Iliescu ar trebui să fie închis măcar într-o sală de cinema dacă justiția nu-l va înfunda la ”pârnaie” întrucât ”trebuie” să-l bântuie fantomele trecutului. ”Dar dacă este să privim din punct de vedere moral, ar trebui măcar să fie închis într-o sală cinematografică și să i se ruleze filme și fotografii cu cei bătuți de mineri, și alte victime. Daca nu are conștiință, trebuie ca noi să îl bântuim cu fantomele trecutului. Eu cred că este vinovat de multe atrocități și nu înțeleg de ce justiția nu a găsit probe suficiente (…). Cu siguranță, oricine încalcă legea, trebuie să fie pedepsit de justiție; mai devreme sau mai târziu. Cu toții ne-am dori mai devreme. Istoria sigur îl va condamna!” a adăugat răspicat secretarul executiv al PNL Galați.

Andreea POCOL

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus