Reținut de polițiștii orădeni după ce a fost depistat în timp ce conducea, deși avea suspendat acest drept Reviewed by CD on . În noaptea de 6 spre 7 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24  de ore, în Centrul de Reţinere şi Ares În noaptea de 6 spre 7 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24  de ore, în Centrul de Reţinere şi Ares Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Reținut de polițiștii orădeni după ce a fost depistat în timp ce conducea, deși avea suspendat acest drept

Reținut de polițiștii orădeni după ce a fost depistat în timp ce conducea, deși avea suspendat acest drept

Reținut de polițiștii orădeni după ce a fost depistat în timp ce conducea, deși avea suspendat acest drept

În noaptea de 6 spre 7 iulie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au dispus măsura preventivă a reținerii, pentru 24  de ore, în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor față de un bărbat de 52 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de comiterea  infracțiunilor de  refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice şi conducerea unui vehicul pe drumul public de către o persoană ce are suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule.

Cel în cauză a fost depistat de polițiștii orădeni marți, 6 iulie a.c., în jurul orei 23.20, în timp ce conducea un autoturism, având suspendat dreptul a a conduce autovehicule pe drumurile publice.

De asemenea, în urma testării sale cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea legală a polițiștilor, cel în cauză a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel în cauză a mai fost cercetat de polițiștii Seriviului Bihor pentru comiterea acelorași infracțiuni, la 13 februarie, respectiv 17 aprilie a.c., dosare în care au fost finalizate cercetările, fiind înaintate la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, cu propunere de trimitere în judecată.

Polițiștii Serviciului Rutier continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus