Pușcău, (MP) Oradea: „Corupția poate ucide și aici”! Reviewed by CD on . Alin Pușcău, liderul Mișcării Populare Oradea declară că, după cazul polițistului din coloana lui Oprea și tragediei de la clubul Colectiv care au constituit sc Alin Pușcău, liderul Mișcării Populare Oradea declară că, după cazul polițistului din coloana lui Oprea și tragediei de la clubul Colectiv care au constituit sc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Pușcău, (MP) Oradea: „Corupția poate ucide și aici”!

Pușcău, (MP) Oradea: „Corupția poate ucide și aici”!

Pușcău, (MP) Oradea: „Corupția poate ucide și aici”!

Alin Pușcău, liderul Mișcării Populare Oradea declară că, după cazul polițistului din coloana lui Oprea și tragediei de la clubul Colectiv care au constituit scânteia manifestațiilor din toată țara împotriva corupției generalizate la toate nivelurile societății, iată că încep să apară alte elemente de corupție și la nivel local. La finele săptămânii trecute, s-a dispus reținerea lui Pătcaș Dorel, fost director executiv al Direcției Județene pentru Accize și Operațiuni Vamale Bihor, fost director executiv și coordonator al activității de inspecție fiscală al Administrației județene a Finanțelor Publice ( Lupul paznic la stână) și a lui Șandor Florian fost director al D.J.A.O.V. Bihor în prezent inspector al Biroului Vamal de Interior Oradea, pentru luare de mită și spălare de bani.

Acesta spune că „Manifestanții au dreptate atunci când scandează ,„Corupția ucide” iar soluția este depolitizarea administrației centrale și locale și o justiție independentă a cărei baze a fost pusă de Președintele Traian Băsescu, fără de care nu am fi avut în acest moment un DNA eficient. Mișcarea Populară a spus tot timpul că actualele mari partide sunt corupte și fură din bugetul public, iată că acum, se adeverește. Mișcarea Populară nu este implicată în jocul acesta dovada furnizând-o chiar președintele Iohannis prin neconvocarea la consultări, care de fapt sunt făcute doar pentru a-și crea o bună imagine, el cunoscând deja numele Primului Ministru. Cu cât se întârzie mai mult numirea în fruntea Guvernului a unei persoane, fie el Dacian Cioloș sau altul, cu atât mai mult se va simți în buzunarele cetățenilor prin influențarea cursului de schimb valutar și a economiei țării” a precizat președintele organiației județene a MP Bihor.

În opinia acestuia, PNL și UNPR încearcă să pună mâna pe mișcarea de protest a străzii mințind că susțin alegerile anticipate, fapt irealizabil. „Uitându-mă la Blaga și Gheorghiu secondați de Oprea am o senzație de deja vu, ce îmi amintește de Ion Iliescu și Petre Roman care au pus mâna pe revoluția din decembrie ’89. Mișcarea Populară nu a participat alături de marile partide la conducerea țării, 80% sunt oameni care nu au mai făcut politică iar în conducere sunt oameni noi în proporție de 95%. Mișcarea Populară Bihor este liberă de politruci afiliați sau aflați în trecut ori prezent în spatele unor partide sau politicieni locali, dovadă fiind faptul că în conducerea județeană sunt doar persoane care nu au desfășurat nici un fel de activitate politică în trecut” a punctat Pușcău.

În plus, Mișcarea Populară Bihor susține revendicările manifestanților de reducere a numărului de parlamentari la 300, alegerea primarilor în două tururi și demisia Avocatului Poporului.

Andreea POCOL

Comentarii (1)

  • panduru

    de la vorbe pana la fapte ste cale lunga. Niciunde in massmedia bihoreana nu se scrie nimic despre coruptia care este stapana in Tribunalul Oradea,acolo unde sunt femei judecator care pentru a fio peplacul celor care le ”promiovraza isi distrug familia, isi lasa copii fara tata,iar tatal ajuge dupa ani de teroare , acasa, in familie isi pierde mintile.Este si cazul judecatoraei de curand avansata,Laura Cornelia Ursu.Odata ajunsa sefa isi aunga sotul dupa ce a inrosit 112w cu apeluri mincinase si dupa ce si-a isntigat fetita sa-si bata tatal. INTREBAREA CARE SE IMPUNE SI LA CARE AR TREBUI SA RASPUNDA CSM este ACEEA DACA ACEASTA FEMEIE/JUDECATOR ARE CONSTIINTA SA JUDECE OAMNEI, DACA NUA RE CONSTIINTA DE MAMA SI SOTIE SI CARE PRIN FAPTELE SAVARSITE AUCE ATINGERE ONOAREI SI PROBITATII PROFESIONALE , DAR SI PRESTIGIULUI JUSTITIEI PENTRU CA IN TIMPUL EXERCIOTARII ATRIBUTIILOR DE JUDECATOARE SE COMPORTA CU URA IMPTRIVA PROPRIILOR COPII ALE SOTULUI AL CARUI NUME INCA IL POARTA PENTRU A DAILUZIA CA-I MORALA SI CA ARE FAMILIE NORMALA. cEI DOI COPII SUNT ASATI ZIUA SINGURI, UMBLA PE STRAZI NU AU EDUCATIE SI FOARTE GRAV BAIATUL CRESTE SI POATE AJUNGE ASA CUM A AJUNS SI BAIATUL ADOLESCENT AL JUDECATOAREI DIN OLT, CRIMIANL.Cum pot fi ajutati acesti copiii care au ghinionulș sa aiba o mama denaturata?

    Răspunde

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus