Program modificat la Serviciul Permise și Înmatriculări Bihor, din 17 martie Reviewed by CD on . În urma unei analize efectuate în ultimele două săptămâni la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor s-a constatat În urma unei analize efectuate în ultimele două săptămâni la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor s-a constatat Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Program modificat la Serviciul Permise și Înmatriculări Bihor, din 17 martie

Program modificat la Serviciul Permise și Înmatriculări Bihor, din 17 martie

Program modificat la Serviciul Permise și Înmatriculări Bihor, din 17 martie

În urma unei analize efectuate în ultimele două săptămâni la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor s-a constatat faptul că, zilnic au rămas neutilizate între 30 şi 60 de numere de ordine. Constatând faptul că, nu mai există un număr foarte mare de solicitări pentru înmatricularea autovehiculelor şi pentru a veni în întâmpinarea solicitărilor cetăţenilor de a participa la examenele de susținere a probei practice de obţinere a permiselor de conducere, începând cu data de 17 martie 2017, în fiecare vineri programul de lucru la serviciul menţionat va fi între 8-13.
De asemenea, în momentul de față rămân deschise un număr de 4 ghișee din care 2 sunt destinate celor care au optat pentru programarea online.
În consecinţă, începând cu data de 17.03.2017, programul cu publicul la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor va fi:
Luni-Miercuri: 8,30-16,30
Joi: 8,30-18,30
Vineri: 8,30-13,00

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus