Primele grinzi montate la viaductele de la Centura Beiușului Reviewed by CD on . Au început lucrările de montare a grinzilor la viaductul de peste Crișul Negru, dinspre Pocola, de pe centura municipiului Beiuș. Au fost montate primele 4 grin Au început lucrările de montare a grinzilor la viaductul de peste Crișul Negru, dinspre Pocola, de pe centura municipiului Beiuș. Au fost montate primele 4 grin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Eveniment»Primele grinzi montate la viaductele de la Centura Beiușului

Primele grinzi montate la viaductele de la Centura Beiușului

Primele grinzi montate la viaductele de la Centura Beiușului
Au început lucrările de montare a grinzilor la viaductul de peste Crișul Negru, dinspre Pocola, de pe centura municipiului Beiuș. Au fost montate primele 4 grinzi, ce acoperă o deschidere între doi piloni, iar lucrările de montaj vor continua în perioada următoare.
Trebuie montate în total 108 grinzi, la cele 27 de deschideri între pilonii celor 2 viaducte peste Crișul Negru și ai celor 3 pasaje rutiere supraterane ale centurii. Constructorii își propun să monteze cel puțin 12 în fiecare săptămână, în așa fel încât până la sfârșitul anului toate grinzile să fie montate.
În paralel cu transportul grinzilor în șantier și cu montarea acestora, se vor realiza armăturile și se va turna placa de beton ce va rigidiza grinzile. Până la sfârșitul lunii ianuarie, anul viitor, aceste lucrări vor fi terminate.
Din primavara anului viitor se vor turna și cele 3 straturi de asfalt. Din vară se va putea circula pe centura municipiului Beiuș.

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus